Aquesta
setmana vaig estar a la presentació del nou llibre de Patricia Schmidt Pastissos decorats per a principiants a
Cookiteca. On va fer una mini demostració de decoració i va signar el llibre.
Un bon regal de Nadal per a tots els aficionats al sugarcraft!
Patricia Schmidt, top cake designer brasilera i de
reconeguda projecció internacional, és una artista que dissenya fabuloses obres
d'art comestibles i també es dedica a l'ensenyament de l'art en sucre al Brasil, Japó i diverses ciutats d'Europa. Al costat del seu marit, també pastisser,
Christian Escribà, que en aquesta ocasió va tenir la simpatia de convertir-se
en fotògraf de l’acte. Actualment lideren l'escola de pastisseria i sugarcraft Escribà Academy a
Barcelona, on s'han format alumnes de tot el món. Va ser un plaer conèixer-los
personalment. Són una parella encisadora i molt ensucrada, a més a més
d’amabilíssims i molt professionals.
Pastissos decorats per a
principiants és un manual de decoració per a aquells que vulguin iniciar-se en
el treball de decoració de pastissos amb diferents pastes de sucre. El llibre
consta de 11 projectes per a diferents ocasions de celebració i regal: un
bateig , nadal, aniversaris personalitzats per a aficionats a la música, al
ballet, etc. Patricia ofereix al lector d'aquesta guia les millors receptes, estris
necessaris i tècniques sorprenents per aconseguir uns resultats professionals.
Apa que xulo poder assistir a un acte així, oi?? a més amb demostració! genial!
ResponEliminaQuina jornada més interessant! El pastís nadalenc és preciós, quines mans! Bon Nadal, Carmeta!
ResponElimina