Seguint amb la meva fascinació per l’art i l’encant de la Roser Velázquez de Cookies Paradise, avui he tornat a visitar el seu taller per fer un curs de decoració de galetes amb glassa.
La Roser ens ha ensenyat a decorar 6 galetes amb glaça reial utilitzant
diferents tècniques. Hem après:
- Receptes, trucs i consells sobre preparació i enfornada de galetes.
- Realització de la glaça.
- Ús de colorants alimentaris.
- Utilització de màniga i filtres.
- Ús de biberons.
- Utilització de purpurines comestibles.
Com sempre, a l’hora
d’esmorzar ens ha convidat a un exquisit cafè acompanyat dels seus deliciosos cupcakes. Aquesta vegada uns red velvet
amb frosting de formatge impressionants.
Com ja us vaig explicar, la
Roser és una mestra excepcional. No només explica meravellosament tots els
continguts que vol transmetre. Sinó que, posa molt interès en que tothom
aprengui tots els conceptes i les tècniques amb molt de rigor i
professionalitat. Però el millor de tot, és la seva amabilitat i simpatia, i
sobretot, la il·lusió que transmet a les seves alumnes. És molt inspiradora!
Si voleu saber-ne més, a
més a més de visitar la seva web podeu veure els posts Expotarta 2013, i Curs de Cupcakes Vintage.
Una jornada inoblidable i molt enriquidora. NO US PERDEU AQUEST CURS!
Queden tan maques aquestes galetes decorades que fins i tot fa pena menjar-les.
ResponEliminaPetons!
Què boniques t'han quedat! Sap greu de fer-los una mossegada... si no fos perquè són tan bones... Bones festes!
ResponEliminaFeu autèntiques meravelles!!!
ResponEliminaBones festes
Ptnts
Dolça
Quines galetes mes maques! M'encanten! petons
ResponEliminaCarai, uns cursos molt profitosos. Us han quedat molt bé! Bones festes!
ResponEliminaEste any he fet per primera vegada galletes nadalenques amb glassa, per a mi el més compicat ha sigut el fer la glassa, no he anat a cap curset ho he fet vegent un tutorial en youtube. El resultat final va estar molt bé per a ser la primera vegada.
ResponEliminaUn beset