Amb aquesta recepta participo en la proposta de desembre
del blog Memòries d'una Cuinera, que aquest mes és fer una recepta de torró o amb
torró. Aquesta recepta és perfecta per a reciclar torrons que ens hagin sobrat
després de les festes nadalenques. La vaig veure al bloc Recetas con Encanto,
us recomano que visiteu la seva cuina.
Ingredients:
- 200 grams de torró tou.
- 130 grams de sucre.
- 1 iogurt natural grec.
- 1 sobre de llevat Royal.
- 3 ous.
- 100 grams de mantega. I una mica més per a untar el motlle.
- 200 grams de farina de blat.
- Una mica de sal.
- Sucre glass per a decorar.
Preparació:
- Preescalfem el forn a 180 graus.
- En el vas de la batedora, tirem els ous d'un en un i batem juntament amb el sucre.
- A continuació afegim la mantega fosa.
- Seguim amb el torró ben trossejat i el iogurt, batent bé tot perquè s'incorporin tots els ingredients.
- Finalment, afegim la farina tamisada i barrejada amb la llevat i una mica de sal.
- Aboquem la barreja sobre un motlle untat amb mantega i el posem al forn uns 40 minuts. Comprovem que ja està cuit el pa de pessic i el deixem refredar sobre una reixeta.
- Ho decorem amb sucre glass.
El bundt t'ha quedat preciós, m'imagino que el sabor déu ser deliciós, amb el regust del torró. Me l'apunto. Petons.
ResponEliminaQue original!! M'encanta aquest motlle! petons
ResponEliminaEl coc de torró és boníssim, i fet en motlle de bundt queda preciós!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Molt original i a més ha de ser molt bó.
ResponEliminaPetons
Se'm fa la boca aigua i més a estes hores que comença a entrar gana. Una abraçada des de Valllada.
ResponEliminaEm sembla una idea perfecte per acabar amb el torró, ha d'estar molt bo.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Bones festes bonica.
Un Bundt de torró boníssim, gràcies per la visita i comentaris.
ResponEliminaUn Bundt de luxe!!! Moltíssimes gràcies per participar guapa!!! Molt bones festes!!! petonets
ResponEliminaPerfecte! Ja no cal que m'esforçi per acabar aquestes restes de turró que ja ni em venen de gust després de tants dies de menjar-ne. Aquesta recepta la faig, segur!
ResponElimina