Per
fer aquesta recepta m’he inspirat en la recepta de Cuixetes de pollastre amb prunes al cava del
blog En Roc a la Cuina de la Susanna, que té unes receptes
delicioses. Us recomano visitar la seva cuina!
Ingredients:
- 16 cuixes de pollastre.
- 4 cebes tendres.
- 8 tomàquets.
- 4 dents d’all amb la pell.
- 300 g. de prunes sense os.
- 300 g. d’orellanes.
- 1 grapat de pinyons.
- 5 fulles de llorer.
- Una branca de canyella.
- ½ gotet de vi blanc (opcional).
- 1 tassa i mitja d’oli d’oliva.
- Sal.
Preparació:
- Enrossim els pinyons en una paella amb oli i sal i reservem.
- Posem una rostidora al foc amb l’oli d’oliva i els dents d’all.
- Salem les cuixetes de pollastre, i quan l’oli estigui calent, daurem la carn a foc viu.
- Afegim, les cebes i els tomàquets a trossos, les fulles de llorer, i la branca de canyella, baixem el foc i ho deixem coure 45 minuts.
- Ho reguem amb el vi blanc i pugem el foc per a que s’evapori l’alcohol uns 10 minuts.
- Afegim les prunes, les orellanes i els pinyons, esperem uns 15 minuts, i ja el podem retirar del foc.
Com recomana la Susanna, no us oblideu d’acompanyar-lo amb un cava fresquet!
Un plat ben nostre i ben bo també!
ResponEliminaFa molt de festa i acompanyat d'un cava ben fresquet com ens dius ja és genial!
ptns!!
Ja és el segon pollastre rostit que veig aquesta nit i m'estan entrant unes ganes de fer-lo. Fa temps que no en faig...
ResponEliminaFeliç setmana,
Nani
Un plat per sucar-hi pa!
ResponEliminaPetons.