dilluns, 18 de febrer del 2013

Menú de Sant Valentí



El dia dels enamorats vaig fer un menú express perquè era un dia laboral i no tenia molt de temps.

Menú de Sant Valentí

Amanida de foie i maduixots
Raviolis de pera i formatge amb nou moscada
Fondue de xocolata
Juvé i Camps Brut Rosé


Amanida de foie i maduixots

Ingredients:

  • 8 maduixots.
  • Canonge i ruca.
  • Foie micuit.
  • Crocanti d’ametlla.
  • 2 cullerades d’oli d’oliva.
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena.
  • Sal.
  • Pebre (opcional).

Preparació:

  1. Tallem els maduixots a daus.
  2. Preparem la vinagreta barrejant l’oli, el vinagre, la sal i la pebre.
  3. Pintem el plat amb una mica de mermelada de fruits vermells.
  4. Introduïm en  un cercle de presentació els maduixots.
  5. A sobre el canonge i la ruca, després una mica de crocanti d’ametlla i amanim amb la vinagreta.
  6. Per acabar fem encenalls de foie i les col·loquem sobre de l’amanida.

Raviolis de pera i formatge amb nou moscada

Ingredients:

  • Un sobre de raviolis de pera i formatge de la marca Rana.
  • 1 potet de 200 ml. de nata líquida per cuinar.
  • Nou moscada.
  • Sal.
  • Formatge parmesà (opcional).

Preparació:

  1. Posem a bullir la pasta en aigua salada el temps que ens indiqui l’envàs.
  2. Escalfen la nata al foc amb un polsim de sal.
  3. Quan la pasta estigui cuita, hi afegim la nata, ratllem una mica de nou moscada per sobre, i ho barregem tot.
  4. Emplatem la pasta i hi ratllem formatge parmesà per sobre.

Fondue de xocolata

Ingredients:

  • 1 tauleta de xocolata.
  • 50g. de llet.
  • Plàtan.
  • Pinya.
  • Maduixots.

Preparació:

  1. Rentem els maduixots.
  2. Pelem i tallem pinya a daus.
  3. Pelem i tallem plàtan a rodanxes.
  4. Posem la fruita tallada en bols.
  5. En el recipient per a la fondue posem la tauleta de xocolata trossejada amb la llet i la fonem al microones, i després posem el recipient sobre el seu suport i encenem una espelma per a que mantingui el calor.

FELIÇ DIA DELS ENAMORATS!

5 comentaris:

  1. Hola guapa tu

    I com no vols que estigui pels teus ossos petits i grossos...?

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Visca l'amor! Amb un menú així no hi haurà qui ho oblidi.
    Nani

    ResponElimina
  3. a vegades no fa falta complicar-nos massa, no pateixis, el més important é sla companyia!!!! petonets

    ResponElimina
  4. Jo soc més de Sant Jordi... pero mare meva quina pinta nena!! :)

    ResponElimina