Amb
aquesta recepta participo en La Recepta del 15 del blog Els Fogons de la Bordeta, que el mes de setembre proposa cuinar amb xocolata.
Com
que el 15 de setembre coincideix amb l’aniversari del Xavi, he pensat preparar-li
un pastís de Príncep, ja que avui ell serà el rei de la casa. Així que faré una
versió del pastís de galetes que el Príncep Guillem d’Anglaterra va demanar per
al seu casament el 16 d’abril de 2011, que és un postre típic de la seva terra.
Per
molts anys Xavi!!! Que passis un dia molt feliç i ensucrat!!!
Ingredients:
- 410 grams de galetes (jo he utilitzat galetes Núria de Birba, però també es poden posar tipus digestive o Maries, al vostre gust).
- 1 pot de 370 g. de llet condensada.
- 150 g de llet.
- 2 tauletes (375 g) de xocolata negra.
- Freses (podeu posar algun altre tipus de fruita vermella, com gerds, o qualsevol altra fruita que us agradi).
Preparació:
- Posem en un bol una tauleta i mitja de xocolata trossejada i 100g. de llet, i la desfem. Posant-la al microones durant un minut i després remenant la barreja amb una espàtula.
- Afegim a la barreja la llet condensada i continuem remenant.
- Posem les galetes en una bossa de plàstic i les esmicolem amb un martell de fusta o passant-hi un corró per sobre. No han de quedar en pols, sinó a trossos.
- Afegim les galetes a la barreja anterior, i ho remenem tot fins a que estigui ben integrat.
- Folrem un motllo amb paper antiadherent, i posem tota la barreja a dins, aixafant-la bé per a que agafi tota la forma del motllo.
- Posem el motllo a la nevera unes hores fins que s’endureixi el pastís. Jo ho he tingut tota la nit. També el podeu posar al congelador per anar més ràpid.
- Desmotllem amb compte el pastís traient-li el paper antiadherent i el podem en un plat ben bonic.
- Posem en un bol una mitja tauleta de xocolata trossejada i 50g. de llet, i la desfem. Posant-la al microones durant un minut i després remenant la barreja amb una espàtula.
- Cobrim el pastís amb la crema de xocolata.
- I finalment decorem el pastís amb unes freses.
Doncs no sembla gaire complicat aquest pastís. I pels ingredients segur que està boníssim!
ResponEliminaÉs facilíssim! Si t'agrada la xocolata negra i els pastissos molt llaminers t'agradarà!
EliminaUmmmm.... que bó!!!!
ResponEliminaApuntem la recepta, qualsevol dia el provem a classe!!!
Demà portaré al cole el que ha sobrat. Perquè la meva mare està malalta i no pot menjar xocolata, i com és una llaminera incontrolable tinc por de que passi una desgràcia... :) Les selectes membres del club 8 fils esteu convidades!!!
EliminaAaaala! Quin honor pel Xavi, està encantat amb tantes dedicatòries! jejeje Ha de ser boníssim!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar
Petons
Sandra
Serà que "ell les val" no?? Has tingut una idea molt bonica pensant en fer-li aquest regal-homenatge d'aniversari! Els dos feu un bon equip :) Sóc una fan del vostre blog!! Petonets!
EliminaA hores d'ara el Xavi deu estar malalt de tanta xocolata. Això sentint-se un autèntic príncep amb aquest pastís!
ResponEliminaNani
quina pintassa Carmeta!!! la cobertura sembla realment bona. petonets
ResponEliminaApaaa quin súper pastís!! ja devia estar content el teu príncep, oi???
ResponElimina