Avui us recomano el Restaurant Canela y Clavo. Està a Xàtiva, situat a la finca Botella, d'estil modernista.
És un exclusiu espai que ofereix una selecta cuina de
mercat, creativa, elaborada per el magnífic xef Angel Fita, en una atmosfera de
sofisticació i acompanyada per les relaxants melodies de la millor música chill-out.
Edifici Botella
Angel Fita
Entre les seves
especialitats gastronòmiques, les meves preferides són:
Amanida de llamàntol, alvocat,
aranja i sorbet d'alfàbrega.
Amanida de tonyina
vermella, cítrics i sorbet de romaní.
Arròs melós de llamàntol.
Arròs melós d'ànec, foie i tòfona valenciana (2n premi
nacional trufalia).
Fideuà de foie i bolets.
Gin-tonic (Sorbet de tònica
i ginebra, escuma de llima, gingebre i canyella en gelatina, taronja i aranja).
Glaçó xocolata amb llet, griottine, esponja de cirera i sorbet de
fruites.
Perfum (Cremós de gingebre,
granissat d’aranja, sorbet floral, violetes i roses).
Una molt bona recomanació, he estat un parell de vegades i màgrada molt.
ResponEliminaJa se que tens molt bon gust :) Val la pena visitar l'edifici. I la presentació dels plats és molt artística, a més a més de que estan boníssims.
Elimina