divendres, 31 d’agost del 2012

Restaurant Canela y Clavo


Avui us recomano el Restaurant Canela y Clavo. Està a Xàtiva, situat a la finca Botella, d'estil modernista.

És un exclusiu espai que ofereix una selecta cuina de mercat, creativa, elaborada per el magnífic xef Angel Fita, en una atmosfera de sofisticació i acompanyada per les relaxants melodies de la millor música chill-out.

Edifici Botella

Angel Fita

 Entre les seves especialitats gastronòmiques, les meves preferides són:

Amanida de llamàntol, alvocat, aranja i sorbet d'alfàbrega.
Amanida de tonyina vermella, cítrics i sorbet de romaní.
Arròs melós de llamàntol.
Arròs melós d'ànec, foie i tòfona valenciana (2n premi nacional trufalia).
Fideuà de foie i bolets.
Gin-tonic (Sorbet de tònica i ginebra, escuma de llima, gingebre i canyella en gelatina, taronja i aranja).
Glaçó xocolata amb llet, griottine, esponja de cirera i sorbet de fruites.
Perfum (Cremós de gingebre, granissat d’aranja, sorbet floral, violetes i roses).

2 comentaris:

  1. Una molt bona recomanació, he estat un parell de vegades i màgrada molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja se que tens molt bon gust :) Val la pena visitar l'edifici. I la presentació dels plats és molt artística, a més a més de que estan boníssims.

      Elimina