Ingredients:
- 1kg. i 1/2 de cocotxes de bacallà.
- 6 tomàquets.
- 3 cebes tendres.
- 4 dents d’all.
- 2 tasses de cafè d’oli d’oliva verge.
- 1 gotet de vi blanc (opcional).
- Julivert picat.
- Sal.
Preparació:
- Fregim una miqueta els dents d’all sencers i les cebes tallades a quarts.
- Afegim les cocotxes salades, els donem unes voltes i les deixem coure uns 10 minuts.
- Afegim els tomàquets tallats a quarts i el julivert picat.
- Ho deixem coure a foc lent tapat fins que estigui tot cuit i les cocotxes estiguin tendres.
- Posem el gotet de vi blanc i pugem a foc fort fins que s’evapori el vi.
- Rectifiquem de sal.
Te una pinta buenísima.
ResponEliminaUn petó
Te una pinta molt bona ets una gran cuinera
ResponEliminaEl bacallà m'agrada molt però les cocotxes no les he menjades mai i això que diuen que són tan bones.
ResponEliminaPetons.