dimecres, 3 de juliol del 2013

Premi Versatile Blogger



Avui vull celebrar que fa unes setmanes vaig rebre el premi Versatile Blogger que em van atorgar la  Neus de Tot fet a Casa, la Lourdes de Els Fogons de l'Àvia Nuri, i la Núria de Tastets de Bruixa. Abans que res vull agrair el premi a totes elles, que tenen uns blocs fascinants, no us els heu de perdre. Em va fer molta il·lusió, però en aquells moments no vaig poder segui la cadena perquè estava molt enfeinada i no sempre puc dedicar el temps que voldria a la meva apassionant faceta de blocaire.

Aquest premi, té com a objectius que els blocaires es coneguin i es relacionin, i donar a conèixer blocs interessants d'on es poden treure un munt d'idees, experiències, consells...

I requereix tres coses:

1-Donar les gràcies.
   
2-Descriure com ets.

Sóc una persona romàntica, de vegades “somia truites”, que hi farem... Tal com podeu veure en el meu bloc, intento veure les coses de color rosa. De vegades potser sóc massa ensucrada, però crec que no val la pena amargar-se la vida. Valoro les petites coses de la vida, que són les que ocupen un espai més gran al nostre cor. Procuro assaborir i treure el màxim de les experiències que la vida ens regala, i ser feliç i fer felices a les persones que m’envolten. Quan plou, intento buscar l'Arc Iris, i quan està fosc, els estels. Perquè inevitablement, de vegades, la vida és una carrera d’obstacles que hem de superar, millorant i creixent com a persones, sense perdre de vista els nostres valors. I gaudeixo compartint cuina, taula, experiències, emocions i aprenentatges. Sigueu feliços!

3-Donar el premi a 15 blocs:


Felicitats!!!

15 comentaris:

  1. Eiiiiiii Rusquilleta, moltes felicitats pel teu premi i totes les teves receptes. Per la nostra part moooltes gràcies per pensar en nosaltres, continuarem la cadena amb molt d'orgull :)

    ResponElimina
  2. Carmeta, T'agraeixo molt què hagis pensat en mi a l'hora de repartir el premi. Però sentint-ho molt no el puc acceptar, doncs no disposo del temps necessari pel que tot això comporta. El què sí faré es donar una volta pel blog a veure que s'hi cou...

    ResponElimina
  3. Oooh! Quina il.lusió! Moltes felicitats pel teu premi, I moltes gràcies per haver pensat en el nostre blog! Ara que aviar farem vacances, continuarem la cadena encantades!
    Petons des de Lleida!

    ResponElimina
  4. OHH!! Moltes gràcies guapaaa!! En uns dies actualitzo i poso aixooo!!! Muaaaaaksss

    ResponElimina
  5. M'ha fet molta iluuu!! Moltes gràcies guapissimaaa!! en uns dies actualitzo i poso això del premi!! Ueee!! mlts petonets!!

    ResponElimina
  6. Motes felicitats i alhora moltes gràcies pel premi, fa molta il·lusió!
    Petons!
    Marta

    ResponElimina
  7. Enhorabona!!! t'el mereixes Carmeta, perque tu també tens un gran blog!!!
    Ptns
    Lourdes.

    ResponElimina
  8. Enhorabona pel premi i gràcies per atorgar-nos-el a nosaltres!!! ens encanta la teva descripció i la teva filosia de la vida! un petonàs!!

    ResponElimina
  9. Moltíssimes gràcies bonica!!! Estic molt conenta de que hagis pensat en el meu blog, em fa molta il·lusió!!!

    I enhorabona pel premi guapa, és ben merescut, tens un blog genial!!! Segueix així!!! ;)

    Molts petons!!!

    ResponElimina
  10. Oh!!! quina sorpresaaa!!! quina il·lusió!!!! Moltes gracies!!!

    Ara m'hi poso a buscar els meus guardonats!! :)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  11. Quan les coses es fan ben fetes tenen premi! Enhorabona,
    Nani

    ResponElimina
  12. La feina ben feta té recompensa. Felicitats!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  13. Hola Carme,
    Ja saps la dita "mes val tard que mai", dons ja soc aquí. Moltes felicitats pel premi i moltes gracies per pensar en el meu blog. T'ho agraeixo molt.
    Un petó.
    Mercè.

    ResponElimina