Aquest
estiu la Trini del blog La Cocina de Trini Altea m’ha concedit el premi Kreativ Blogger.
M’ha fet molta il·lusió, per una banda que hagi pensat en el meu bloc, i a més
a més perquè el seu bloc m’agrada molt. La Trini és una gran cuinera, i
sobretot una persona admirable, molt humana i molt lluitadora. No us podeu
perdre visitar la seva cuina.
Els guanyadors han de respondre un
qüestionari, que podreu veure més avall, i atorgar el premi a 10 blogs més.
Aquí estan les meves respostes al qüestionari:
Quan
fa que tens el blog?
Fa una mica més d’un any.
Quina
és la teva recepta més visitada?
L’estofat de vedella al vi negre. Però
com que el que més m’agrada són les receptes dolces, tinc que dir la més
visitada que és el Pastís de galetes del Príncep Guillem.
Com
va començar la teva afició per la cuina o la pastisseria?
De petita m’agradava jugar a cuiners amb
el meu estimat cosí Francesc, però només ens disfressàvem amb una davantals que
ens havíem regalat i jugàvem. Encara conservo una fotografia amb molt de
carinyo, se’ns va acudir posar-nos un barret de natació a mode de barret de
cuina, i estem molt divertits. La primera recepta que vaig fer va ser de
petita. Un Nadal vaig ensopegar mb una
recepta per a infants que era un arbre de Nadal fet amb sandvitxos. A casa meva
em van aplaudir molt, suposo que més que res per la meva il·lusió, i des
d’aleshores els vaig fer cada any uns quants Nadals. En tinc un record molt
entranyable, i un dia l’haig de tornar a fer i publicar-lo al blog.
Aquesta
afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
No. Sóc pedagoga i m’agrada molt la meva
feina. Però des del curs passat a l’estiu faig algun talleret de cuina amb els
nens, i em fa molta il·lusió.
Quan
vau decidir crear un bloc?
Després de fer un curs de pastisseria amb
unes companyes de la meva escola. A més a més una d’elles tenia un blog i em va
animar a fer-ne un.
Amb
quina finalitat el vau crear?
Per tenir el meu espai gastronòmic i
conèixer altres cuines. El que més m’agrada és aprendre i compartir.
Creieu
que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
Sí. I moltes altres coses: idees,
emocions, coneixements, experiències, etc.
Participeu
periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
Participo en convocatòries de receptes
per conèixer noves cuines i intercanviar experiències.
Teniu
algun blocaire famós de referència?
No podria quedar-me amb un. Des de que
tinc el bloc, vaig descobrint nous blocaires. Cadascú té el seu estil i
m’aporta coses diferents.
En
quina recepta esteu treballant ara?
En un gaspatxo valencià. Una amiga de
Vallada m’ha dit que li dirà a una amiga seva que m’ensenyarà a fer-ne i estic
molt il·lusionada.
Moltes
felicitats a tots els guardonats!
oh oh ohhhh gràcies guapa! quan faci un parentesi en les vacances actualitzo amb el premiiii!!
ResponEliminaHola Carmenta, moltes felicitats per aquest premi i moltíssimes gràcies per recordar-te de mi, el porto al blog amb molta il · lusió.
ResponEliminaTinc ganes de veure aquest gaspatxo valencià.
Una abraçada.
Moltes gràcies Carme!! ens fa molta il.lusió que hagis pensat en nosaltres per aquest premi, ens emportem la fotografia i anem corrents a espiar aquest pastís de galetes del Príncep Guillem!!
ResponEliminaGràcies Carmeta, enhorabona pel premi i moltes gràcies per pensar en el Tot fet a casa, celebro que t'agradi!!!
ResponEliminaEstic de vacances i no tinc gaire cobertura d'internet, però prometo que a la que pugui faig els deures que m'has encomanat.
Un petó molt fort!!!
Hola de nou Carme,
ResponEliminaCarai aquest segon no me'l esperava.
Un altre vegada, MOLTES GRACIES.
Un petó.
Mercè.