Fa temps que l'Albert va portar a casa
una liquadora per fer batuts. Aquest cap de setmana, passejant per llibreries,
en les que jo sempre faig una parada a la secció de cuina, va ensopegar amb un
llibre de sucs i batuts: Los más ricos batidos
y zumos de la editorial Parragon. I
va ser veure'l, comprar-lo i voler anar al super en el mateix moment per a
estrenar la liquadora. D'aquesta manera finalment em vaig engrescar a començar
a fer batuts. El primer ha sigut un batut energètic que vaig fer el diumenge al
matí.
Ingredients:
(per a dues persones)
- 10 fresons.
- 4 kiwis.
- El suc de 2 taronges.
- 1 plàtan.
- Sucre.
- Menta fresca (opcional).
Preparació:
- Posem a la liquadora la fruita neta, pelada i trossejada, amb el suc de taronja i la liqüem.
- Afegim sucre al gust si la volem endolcir més o treure-li acidesa.
- Posem el batut en vasos grans amb una barreta de cristall per remanar-lo.
- Si volem podem posar a cada batut una mica de menta picadeta per sobre.
Aquests
dies també he recollit el premi Un abrazo
por tus comentarios al blog de la Lolines: Cuina amb la Lolines. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!
Aquí us deixo el premi a tots els que em
feu l’honor de passar per la meva cuina, perquè el recolliu i el porteu al
vostre bloc. En agraïment a les vostres visites i comentaris, a la vostra
simpatia i a tot el que aprenc de vosaltres.
Petonets!!
Mmmm una combina excelent! petons
ResponEliminaAquests batuts són fantàsticament refrescants i revitalitzants, perfectes per passar bé l'estiu. Fantàstic!
ResponEliminaFelicitats pel premi
Marta
Un batut saníssim i molt nutritiu. Fresquet de la nevera ha de ser genial aquests dies de tanta calor, oi?? un petó!
ResponElimina