dimarts, 30 de juliol del 2013

Batut de freses, kiwi, taronja i plàtan



Fa temps que l'Albert va portar a casa una liquadora per fer batuts. Aquest cap de setmana, passejant per llibreries, en les que jo sempre faig una parada a la secció de cuina, va ensopegar amb un llibre de sucs i batuts: Los más ricos batidos y zumos de la editorial Parragon. I va ser veure'l, comprar-lo i voler anar al super en el mateix moment per a estrenar la liquadora. D'aquesta manera finalment em vaig engrescar a començar a fer batuts. El primer ha sigut un batut energètic que vaig fer el diumenge al matí.

Ingredients:

(per a dues persones)
  • 10 fresons.
  • 4 kiwis.
  • El suc de 2 taronges.
  • 1 plàtan.
  • Sucre.
  • Menta fresca (opcional).

Preparació:
  1. Posem a la liquadora la fruita neta, pelada i trossejada, amb el suc de taronja i la liqüem.
  2. Afegim sucre al gust si la volem endolcir més o treure-li acidesa.
  3. Posem el batut en vasos grans amb una barreta de cristall per remanar-lo.
  4. Si volem podem posar a cada batut una mica de menta picadeta per sobre.
Aquests dies també he recollit el premi Un abrazo por tus comentarios al blog de la Lolines: Cuina amb la Lolines. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

 
Aquí us deixo el premi a tots els que em feu l’honor de passar per la meva cuina, perquè el recolliu i el porteu al vostre bloc. En agraïment a les vostres visites i comentaris, a la vostra simpatia i a tot el que aprenc de vosaltres.

Petonets!!

3 comentaris:

  1. Aquests batuts són fantàsticament refrescants i revitalitzants, perfectes per passar bé l'estiu. Fantàstic!
    Felicitats pel premi
    Marta

    ResponElimina
  2. Un batut saníssim i molt nutritiu. Fresquet de la nevera ha de ser genial aquests dies de tanta calor, oi?? un petó!

    ResponElimina