dissabte, 18 de maig del 2013

Magdalenes de xocolata amb frosting de formatge



Aquestes magdalenes me les va ensenyar a fer la Carolina, que regenta l’exquisida i sorprenent Pastisseria Gabrieles, que vaig descobrir el mes de febrer amb el curs de galetes decorades, que les meves companyes i el meu company de l’escola em van regalar per el meu aniversari, en una tarda al Club de la Galeta.


Ingredients:


Per a les magdalenes:

  • 115 g. de mantega.
  • 220 g. de sucre blanc.
  • 3 ous.     
  • 160 g. de farina.
  • 40 g. de cacau en pols Valor.
  • 1 sobre de llevat en pols.
  • 120 ml. de llet semidesnatada.
  • 1 cullerada d’extracte de vainilla.

Per al frosting de formatge:

  • 200 g. de formatge Philadelphia.
  • 100 g. de sucre glass.
  • 60 g. de mantega.

Per decorar:

  • Cacau en pols.


Preparació:


De les magdalenes:

  1. Preescalfem el forn a 180º i preparem la safata per a magdalenes amb les càpsules de paper.
  2. Batem la mantega amb el sucre fins que s’integrin i la barreja s’aclareixi.
  3. Afegim els ous un a un, batent fins que s’incorporin.
  4. Afegim la meitat de la farina i batem fins que es barregi.
  5. Afegim la llet i l’extracte de vainilla, i tornem a batre.
  6. Afegim l’altra meitat de farina i el cacau, i batem fins que la barreja sigui homogènia.
  7. Afegim el llevat i ho barregem tot.
  8. Repartim la barreja en les càpsules i enfornem uns 18 minuts, fins que estiguin cuites.

De la crema de mantega:

  1. Posem en un bol el sucre i la mantega.
  2. Ho batem tot fins que la textura sigui cremosa i la barreja es torni casi blanca.
  3. Afegim el formatge i ho batem tot fins que estigui ben barrejat.

De  la decoració:

  1. Deixem refredar les magdalenes.
  2. Amb una espàtula els posem una capa de frosting de formatge.
  3. Empolsimem amb cacau en pols.

8 comentaris:

  1. El frosting de philadelphia m'agrada molt més que el de mantega i sucre. Meny greixós i més gustós. I queda molt bonic també, salta a la vista!
    Marta

    ResponElimina
  2. Jo, com la Marta, també prefreixo el frosting de philadelphia. Has tastat el de xocolata?
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nani!

      Doncs no l'he provat... Per a mi potser és massa xocolata, encara que sóc molt llaminera. Però s'ha de provar tot! I més si és dolç ;)

      Petonets!

      Elimina
  3. Doncs a mi m'encanten aquestes magdalenes.

    ResponElimina
  4. Hola guapa,
    tenia pendent donar-te les gràcies pel premi...
    http://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html

    ResponElimina
  5. Quina sort que et regalessin aquest taller!!!
    Segur que tenen un gust delicios.
    Ahhh, Carmeta, quan puguis, pasa pel meu blog a recollir un parell de premis!!!
    Ptons i Salut!!!
    Lourdes

    ResponElimina
  6. Segur que són ideals per a esmorzar o berenar!! Petonets guapa

    ResponElimina