El mes
d’abril vaig fer un taller de pasta fresca a la botiga El Món de la Llar. El va fer la Cecilia Sánchez una
excel·lent cuinera i mestra que ens va explicar amb molta simpatia, i paciència
diferents receptes de pasta fresca i com acompanyar-les:
- La recepta bàsica de pasta fresca.
- Raviolis d’espinacs farcits de formatge amb salsa de tomàquet.
- Raviolis farcits de carn amb salsa de tomàquet.
- Raviolis de carabassa i gingebre amb salsa de mostassa.
- Pasta Spätzle amb salsa de bolets.
- Raviolis de xocolata amb salsa de maduixes i iogurt.
Ens va donar un dossier amb receptes,
però ens en va ensenyar moltes més, i ens va donar moltes idees.
A la botiga fan diferents cursos molt
interessants, venen molts productes de cuina i rebosteria, i amb molta
amabilitat, la Maite i la Cecília, t’ensenyen com utilitzar-los.
La veritat, t'has endinssat en un món apassionant i saborós. Les tartes són obres d'art, dol menjar-se-les.
ResponEliminaM'encanta la teva llibreta nova.
ResponEliminaque bueno este taller se ven divinas estas recetas¡
ResponEliminapeto