dissabte, 4 de maig del 2013

Taller de pasta a El Món de la Llar


El mes d’abril vaig fer un taller de pasta fresca a la botiga El Món de la Llar. El va fer la Cecilia Sánchez una excel·lent cuinera i mestra que ens va explicar amb molta simpatia, i paciència diferents receptes de pasta fresca i com acompanyar-les: 

  • La recepta bàsica de pasta fresca.
  • Raviolis d’espinacs farcits de formatge amb salsa de tomàquet.
  • Raviolis farcits de carn amb salsa de tomàquet.
  • Raviolis de carabassa i gingebre amb salsa de mostassa.
  • Pasta Spätzle amb salsa de bolets.
  • Raviolis de xocolata amb salsa de maduixes i iogurt. 

Ens va donar un dossier amb receptes, però ens en va ensenyar moltes més, i ens va donar moltes idees.



A la botiga fan diferents cursos molt interessants, venen molts productes de cuina i rebosteria, i amb molta amabilitat, la Maite i la Cecília, t’ensenyen com utilitzar-los.

De vegades exposen pastissos que fan. Aquí us en mostro alguns:


I el dia següent vaig tenir una gran sorpresa: en van regalar una llibreta molt bonica per apuntar les meves receptes de pasta!


3 comentaris:

  1. La veritat, t'has endinssat en un món apassionant i saborós. Les tartes són obres d'art, dol menjar-se-les.

    ResponElimina
  2. que bueno este taller se ven divinas estas recetas¡
    peto

    ResponElimina