Aquestes magdalenes me les va ensenyar a fer la
Carolina, que regenta l’exquisida i sorprenent Pastisseria Gabrieles, que vaig descobrir el mes de febrer amb el curs de galetes decorades,
que les meves companyes i el meu company de l’escola em van regalar per el meu
aniversari, en una tarda al Club de la Galeta.
Ingredients:
Per
a les magdalenes:
- 115 g. de mantega.
- 220 g. de sucre blanc.
- 3 ous.
- 160 g. de farina.
- 40 g. de cacau en pols Valor.
- 1 sobre de llevat en pols.
- 120 ml. de llet semidesnatada.
- 1 cullerada d’extracte de vainilla.
Per
al frosting de formatge:
- 200 g. de formatge Philadelphia.
- 100 g. de sucre glass.
- 60 g. de mantega.
Per
decorar:
- Cacau en pols.
Preparació:
De
les magdalenes:
- Preescalfem el forn a 180º i preparem la safata per a magdalenes amb les càpsules de paper.
- Batem la mantega amb el sucre fins que s’integrin i la barreja s’aclareixi.
- Afegim els ous un a un, batent fins que s’incorporin.
- Afegim la meitat de la farina i batem fins que es barregi.
- Afegim la llet i l’extracte de vainilla, i tornem a batre.
- Afegim l’altra meitat de farina i el cacau, i batem fins que la barreja sigui homogènia.
- Afegim el llevat i ho barregem tot.
- Repartim la barreja en les càpsules i enfornem uns 18 minuts, fins que estiguin cuites.
De
la crema de mantega:
- Posem en un bol el sucre i la mantega.
- Ho batem tot fins que la textura sigui cremosa i la barreja es torni casi blanca.
- Afegim el formatge i ho batem tot fins que estigui ben barrejat.
De la decoració:
- Deixem refredar les magdalenes.
- Amb una espàtula els posem una capa de frosting de formatge.
- Empolsimem amb cacau en pols.
El frosting de philadelphia m'agrada molt més que el de mantega i sucre. Meny greixós i més gustós. I queda molt bonic també, salta a la vista!
ResponEliminaMarta
Jo, com la Marta, també prefreixo el frosting de philadelphia. Has tastat el de xocolata?
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Hola Nani!
EliminaDoncs no l'he provat... Per a mi potser és massa xocolata, encara que sóc molt llaminera. Però s'ha de provar tot! I més si és dolç ;)
Petonets!
Doncs a mi m'encanten aquestes magdalenes.
ResponEliminaCarai, quines magdalenes més bones!!!
ResponEliminaHola guapa,
ResponEliminatenia pendent donar-te les gràcies pel premi...
http://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html
Quina sort que et regalessin aquest taller!!!
ResponEliminaSegur que tenen un gust delicios.
Ahhh, Carmeta, quan puguis, pasa pel meu blog a recollir un parell de premis!!!
Ptons i Salut!!!
Lourdes
Segur que són ideals per a esmorzar o berenar!! Petonets guapa
ResponElimina