dilluns, 26 de novembre del 2012

Magdalenes de formatge blau i pera



Aquí us deixo la última recepta de magdalenes salades basada en una recepta del llibre 1 massa 100 muffins, per a la proposta del mes de novembre del blog Memòries d'una cuinera, que aquest mes és fer magdalenes. No sé si m’he excedit una mica aquest mes amb les meves propostes, acabaran de mi fins a les magdalenes... :)

Ingredients (per unes 12 magdalenes):
  • 280 g. de farina.
  • 1 sobre de llevat en pols.
  • 1 pessic de sal.
  • Pebre blanc molt (opcional).
  • 400 g. de peres tallades a dauets petits.
  • 100 g. de formatge de gorgonzola i mascarpone.
  • 2 ous.
  • 250 ml. de llet.
  • 6 cullerades d’oli d’oliva.
  • Nous.
Preparació:
  1. Preescalfem el forn a 200º i preparem la safata per a magdalenes amb les càpsules de paper.
  2. Barregem la farina, el llevat, la sal i el pebre.
  3. Batem els ous, i afegim la llet i l’oli.
  4. Barregem els ingredients secs i els ingredients líquids fins que quedin lligats.
  5. Afegim les peres, i el formatge, poc a foc fins que quedi barrejat sense treballar-los massa.
  6. Repartim la barreja en les càpsules.
  7. Tirem les nous trossejades per sobre.
  8. I les enfornem uns 20 minuts, fins que estiguin cuites.

6 comentaris:

  1. m'encanten les combinacions que fas... aquestes han de ser igual de bones que els anteriors!

    ResponElimina
  2. doncs una més!!! ;P encara que e formatge blau i jo no som masses amics!!! ;P molts petonets

    ResponElimina
  3. Formatge blau i pera, em llegeixes el pensament? Boníssimes.
    Nani

    ResponElimina
  4. Una combinacion fantastica te han quedado divinas
    Peto

    ResponElimina
  5. No pateixis, no ens cansarem de les magdalenes: no hi ha límit de receptes!!!!!!!!!
    Mooooooooltes gràcies.

    ResponElimina