Amb
aquesta recepta participo a la Recepta del 15 d'octubre, que el mes d’octubre va proposar cuinar
amb carabassa. La carabassa és un ingredient amb el que no m’atrevia perquè no
l’havia cuinat mai, però aquesta setmana a l’Escola m’han regalat un tros de
carabassa i algunes companyes m’han donat idees per a preparar crema de
carabassa. M’ha cridat especialment l’atenció la proposta de la Irene, de
posar-hi una mica de canyella, i m’he animat a provar-la. Per això la meva
participació en retard...
Ingredients:
- 1kg. de polpa de carabassa.
- 150 g. de formatge brie.
- 1dl. de crema de llet.
- 1 polsim de canyella.
- 1 rajolí d’oli d’oliva verge.
- Sal.
- Flors seques comestibles per a adornar.
Preparació:
- Posem a bullir la carabassa en aigua salada uns 30 minuts.
- Quan estigui cuita, afegim la resta d’ingredients i els triturem.
- Rectifiquem de sal.
- Podem adornar-la amb un polsim de flors seques comestibles.
molt bona
ResponEliminaA mi la crema de carabassa m'agrada coure-la al vapor, i quan la trituro li poso menta o una mica de curry, amb la dolçor de la carabassa lliguen molt!!
ResponEliminaQuina bona idea també!! El curry segur wue li dóna un toc molt exòtic!! Gràcies per el suggeriment!
EliminaMolt bona !!! Jo també en vaig fer una dijous.... Es un bon primer plat de tardor !!!!!!
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaMoltes gràcies per la teva visita i les teves paraules
mil petonets Susanna
La carbassa amb canyella queda molt bona, l'hauré de tastar en crema.
ResponEliminaPetons.
Té molt bona pinta aquesta crema, i jo tambè m'apunto la idea d'usar la canyella!
ResponEliminaaquesta descoberta estic segur que no tindrà aturador... és deliciosa!!
ResponElimina