dijous, 8 de novembre del 2012

Crema de carabassa

 

Amb aquesta recepta participo a la Recepta del 15 d'octubre, que el mes d’octubre va proposar cuinar amb carabassa. La carabassa és un ingredient amb el que no m’atrevia perquè no l’havia cuinat mai, però aquesta setmana a l’Escola m’han regalat un tros de carabassa i algunes companyes m’han donat idees per a preparar crema de carabassa. M’ha cridat especialment l’atenció la proposta de la Irene, de posar-hi una mica de canyella, i m’he animat a provar-la. Per això la meva participació en retard...

Ingredients:
  • 1kg. de polpa de carabassa.
  • 150 g. de formatge brie.
  • 1dl. de crema de llet.
  • 1 polsim de canyella.
  • 1 rajolí d’oli d’oliva verge.
  • Sal.
  • Flors seques comestibles per a adornar.

Preparació:
  1. Posem a bullir la carabassa en aigua salada uns 30 minuts.
  2. Quan estigui cuita, afegim la resta d’ingredients i els triturem.
  3. Rectifiquem de sal.
  4. Podem adornar-la amb un polsim de flors seques comestibles.

8 comentaris:

  1. A mi la crema de carabassa m'agrada coure-la al vapor, i quan la trituro li poso menta o una mica de curry, amb la dolçor de la carabassa lliguen molt!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina bona idea també!! El curry segur wue li dóna un toc molt exòtic!! Gràcies per el suggeriment!

      Elimina
  2. Molt bona !!! Jo també en vaig fer una dijous.... Es un bon primer plat de tardor !!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola guapa tu

    Moltes gràcies per la teva visita i les teves paraules

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. La carbassa amb canyella queda molt bona, l'hauré de tastar en crema.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Té molt bona pinta aquesta crema, i jo tambè m'apunto la idea d'usar la canyella!

    ResponElimina
  6. aquesta descoberta estic segur que no tindrà aturador... és deliciosa!!

    ResponElimina