diumenge, 25 de novembre del 2012

Magdalenes de brie i fresa



Del llibre 1 massa 100 muffins, al que us feia referència en el post anterior, m’han sorprès sobretot les receptes salades, i m’he animat a experimentar, i a atrevir-me a fer unes magdalenes salades basades en una recepta d’aquest llibre, que sumo a la proposta del mes de novembre del blog Memòries d'una cuinera, que aquest mes és fer magdalenes.

Ingredients (per unes 12 magdalenes):
  • 280g. de farina.
  • 1 sobre de llevat en pols.
  • 1 pessic de sal.
  • Pebre blanc molt (opcional).
  • 200 g. de formatge brie tallat a dauets petits.
  • 2 ous.
  • 250 ml de llet.
  • 6 cullerades d’oli d’oliva.
  • Mermelada de fresa (també en podeu posar de gerds, una altra varietat de fruits vermells, o la que més us agradi).
  • Pinyons.
Preparació:
  1. Preescalfem el forn a 200º i preparem la safata per a magdalenes amb les càpsules de paper.
  2. Barregem la farina, el llevat, la sal i el pebre.
  3. Batem els ous, i afegim la llet i l’oli.
  4. Barregem els ingredients secs i els ingredients líquids fins que quedin lligats.
  5. Afegim el formatge brie poc a foc fins que quedi barrejat sense treballar-lo massa.
  6. Repartim la barreja en les càpsules, posant primer la meitat de la massa que ha d’anar a cada càpsula, després posant 1 cullerada de mermelada de fresa, i finalment acabant d’omplir la càpsula amb la resta de la massa.
  7. Tirem uns pinyons per sobre.
  8. I les enfornem uns 20 minuts, fins que estiguin cuites.

6 comentaris:

  1. no sé si m'agraden més les dolces o les salades... delicioses totes!!

    ResponElimina
  2. ohh quina combinació més bona! petons

    ResponElimina
  3. La combinació de brie amb melmelada de fruits vermells m'encanta!
    Petons i gràcies de nou per participar.

    ResponElimina
  4. una altra recepta que m'emporto! jijijiji. gràcies guapa

    ResponElimina
  5. M'encanta, aquesta combinació ha d'estar per llepar-se els dits! em sembla que et "robo" la recepta!

    ResponElimina