Del llibre 1
massa 100 muffins, al que us feia referència en el post anterior, m’han
sorprès sobretot les receptes salades, i m’he animat a experimentar, i a
atrevir-me a fer unes magdalenes salades basades en una recepta d’aquest llibre,
que sumo a la proposta del mes de novembre del blog Memòries d'una cuinera,
que aquest mes és fer magdalenes.
Ingredients (per unes 12 magdalenes):
- 280g. de farina.
- 1 sobre de llevat en pols.
- 1 pessic de sal.
- Pebre blanc molt (opcional).
- 200 g. de formatge brie tallat a dauets petits.
- 2 ous.
- 250 ml de llet.
- 6 cullerades d’oli d’oliva.
- Mermelada de fresa (també en podeu posar de gerds, una altra varietat de fruits vermells, o la que més us agradi).
- Pinyons.
Preparació:
- Preescalfem el forn a 200º i preparem la safata per a magdalenes amb les càpsules de paper.
- Barregem la farina, el llevat, la sal i el pebre.
- Batem els ous, i afegim la llet i l’oli.
- Barregem els ingredients secs i els ingredients líquids fins que quedin lligats.
- Afegim el formatge brie poc a foc fins que quedi barrejat sense treballar-lo massa.
- Repartim la barreja en les càpsules, posant primer la meitat de la massa que ha d’anar a cada càpsula, després posant 1 cullerada de mermelada de fresa, i finalment acabant d’omplir la càpsula amb la resta de la massa.
- Tirem uns pinyons per sobre.
- I les enfornem uns 20 minuts, fins que estiguin cuites.
que pedazo delicia
ResponEliminano sé si m'agraden més les dolces o les salades... delicioses totes!!
ResponEliminaohh quina combinació més bona! petons
ResponEliminaLa combinació de brie amb melmelada de fruits vermells m'encanta!
ResponEliminaPetons i gràcies de nou per participar.
una altra recepta que m'emporto! jijijiji. gràcies guapa
ResponEliminaM'encanta, aquesta combinació ha d'estar per llepar-se els dits! em sembla que et "robo" la recepta!
ResponElimina