dissabte, 31 de maig del 2014

Batut de freses i nata



Ingredients:

(per a dues persones)

  • 15 fresons.
  • 1 vas de llet.
  • Sucre.
  • Nata (opcional).

Preparació:

  1. Posem a la liquadora les freses trossejades i el vas de llet, i ho liqüem tot.
  2. Afegim sucre al gust si la volem endolcir més o treure-li acidesa. També afegir-li una goteta d’extracte de vainilla.
  3. Podem decorar-lo amb nata muntada per sobre. També en podem afegir al batut, però jo he optat per no fer-ho per a que sigui més lleuger.

10 comentaris:

  1. Un berenar deliciós, Carmeta.M'encanten les maduixes I, en batut I fresquetes, són una delícia. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Un batido de los buenos y muy gustoso
    Peto

    ResponElimina
  3. la nata li deu donar un gust delicios! Petons

    ResponElimina
  4. Que bó, ben fresquet ara que ja va fent caloreta. Una abraçada des de Vallada per a vosaltres.

    ResponElimina
  5. Que bó, ben fresquet ara que ja va fent caloreta. Una abraçada des de Vallada per a vosaltres.

    ResponElimina
  6. Un batut ràpid, deliciós i fresquet! i si a més passem de la nata, doncs molt saludable!! un petonàs!

    ResponElimina
  7. Les maduixes ara estan en la millor època. Un batut així m'anirira ara mateix de fàbula!
    Petons

    ResponElimina
  8. Ai, la fruita de primavera i estiu, és TAN bona per a fer batuts com aquest... Boníssim!
    Marta

    ResponElimina