Ingredients:
(per a dues persones)
- 15 fresons.
- 1 vas de llet.
- Sucre.
- Nata (opcional).
Preparació:
- Posem a la liquadora les freses trossejades i el vas de llet, i ho liqüem tot.
- Afegim sucre al gust si la volem endolcir més o treure-li acidesa. També afegir-li una goteta d’extracte de vainilla.
- Podem decorar-lo amb nata muntada per sobre. També en podem afegir al batut, però jo he optat per no fer-ho per a que sigui més lleuger.
hummmmmmmmmm que gustos
ResponEliminaUn berenar deliciós, Carmeta.M'encanten les maduixes I, en batut I fresquetes, són una delícia. Bon cap de setmana.
ResponEliminaMMunnnn se me hace la boca agua
ResponEliminaUn batido de los buenos y muy gustoso
ResponEliminaPeto
la nata li deu donar un gust delicios! Petons
ResponEliminaQue bó, ben fresquet ara que ja va fent caloreta. Una abraçada des de Vallada per a vosaltres.
ResponEliminaQue bó, ben fresquet ara que ja va fent caloreta. Una abraçada des de Vallada per a vosaltres.
ResponEliminaUn batut ràpid, deliciós i fresquet! i si a més passem de la nata, doncs molt saludable!! un petonàs!
ResponEliminaLes maduixes ara estan en la millor època. Un batut així m'anirira ara mateix de fàbula!
ResponEliminaPetons
Ai, la fruita de primavera i estiu, és TAN bona per a fer batuts com aquest... Boníssim!
ResponEliminaMarta