divendres, 20 de desembre del 2013

PATRICIA SCHMIDT Demo i presentació del seu llibre a Cookiteca


 

Aquesta setmana vaig estar a la presentació del nou llibre de Patricia Schmidt Pastissos decorats per a principiants a Cookiteca. On va fer una mini demostració de decoració i va signar el llibre. Un bon regal de Nadal per a tots els aficionats al sugarcraft!

 
Patricia Schmidt, top cake designer brasilera i de reconeguda projecció internacional, és una artista que dissenya fabuloses obres d'art comestibles i també es dedica a l'ensenyament de l'art en sucre al Brasil, Japó i diverses ciutats d'Europa. Al costat del seu marit, també pastisser, Christian Escribà, que en aquesta ocasió va tenir la simpatia de convertir-se en fotògraf de l’acte. Actualment lideren l'escola de pastisseria i sugarcraft Escribà Academy a Barcelona, on s'han format alumnes de tot el món. Va ser un plaer conèixer-los personalment. Són una parella encisadora i molt ensucrada, a més a més d’amabilíssims i molt professionals.


Pastissos decorats per a principiants és un manual de decoració per a aquells que vulguin iniciar-se en el treball de decoració de pastissos amb diferents pastes de sucre. El llibre consta de 11 projectes per a diferents ocasions de celebració i regal: un bateig , nadal, aniversaris personalitzats per a aficionats a la música, al ballet, etc. Patricia ofereix al lector d'aquesta guia les millors receptes, estris necessaris i tècniques sorprenents per aconseguir uns resultats professionals.
 
 

2 comentaris:

  1. Apa que xulo poder assistir a un acte així, oi?? a més amb demostració! genial!

    ResponElimina
  2. Quina jornada més interessant! El pastís nadalenc és preciós, quines mans! Bon Nadal, Carmeta!

    ResponElimina