dissabte, 14 de desembre de 2013

Bundt de torró


 

Amb aquesta recepta participo en la proposta de desembre del blog Memòries d'una Cuinera, que aquest mes és fer una recepta de torró o amb torró. Aquesta recepta és perfecta per a reciclar torrons que ens hagin sobrat després de les festes nadalenques. La vaig veure al bloc Recetas con Encanto, us recomano que visiteu la seva cuina.


Ingredients:
  • 200 grams de torró tou.
  • 130 grams de sucre.
  • 1 iogurt natural grec.
  • 1 sobre de llevat Royal.
  • 3 ous.
  • 100 grams de mantega. I una mica més per a untar el motlle.
  •  200 grams de farina de blat.
  •  Una mica de sal.
  • Sucre glass per a decorar.

Preparació:
  1. Preescalfem el forn a 180 graus.
  2. En el vas de la batedora, tirem els ous d'un en un i batem juntament amb el sucre.
  3. A continuació afegim la mantega fosa.
  4. Seguim amb el torró ben trossejat i el iogurt, batent bé tot perquè s'incorporin tots els ingredients.
  5. Finalment, afegim la farina tamisada i barrejada amb la llevat i una mica de sal.
  6. Aboquem la barreja sobre un motlle untat amb mantega i el posem al forn uns 40 minuts. Comprovem que ja està cuit el pa de pessic i el deixem refredar sobre una reixeta.
  7. Ho decorem amb sucre glass.

9 comentaris:

  1. El bundt t'ha quedat preciós, m'imagino que el sabor déu ser deliciós, amb el regust del torró. Me l'apunto. Petons.

    ResponElimina
  2. Que original!! M'encanta aquest motlle! petons

    ResponElimina
  3. El coc de torró és boníssim, i fet en motlle de bundt queda preciós!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Molt original i a més ha de ser molt bó.
    Petons

    ResponElimina
  5. Se'm fa la boca aigua i més a estes hores que comença a entrar gana. Una abraçada des de Valllada.

    ResponElimina
  6. Em sembla una idea perfecte per acabar amb el torró, ha d'estar molt bo.
    Moltíssimes gràcies per participar.
    Bones festes bonica.

    ResponElimina
  7. Un Bundt de torró boníssim, gràcies per la visita i comentaris.

    ResponElimina
  8. Un Bundt de luxe!!! Moltíssimes gràcies per participar guapa!!! Molt bones festes!!! petonets

    ResponElimina
  9. Perfecte! Ja no cal que m'esforçi per acabar aquestes restes de turró que ja ni em venen de gust després de tants dies de menjar-ne. Aquesta recepta la faig, segur!

    ResponElimina