diumenge, 28 d’octubre del 2012

BCN & Cake


Avui us convido a un gran esdeveniment que s’està organitzant a Barcelona, la Primera Fira de Rebosteria Creativa: BCN & Cake, que serà un punt de trobada per a tots els amants de la pastisseria.


Aquesta fira l'organitza un equip jove format per Abstract, una empresa especialitzada en esdeveniments singulars i I Love galetes, una bakery barcelonina com a partner assessor. En el recinte es donaran cita botigues, escoles, bakeries, fabricants, blocaires, majoristes de matèries primeres i packaging.

La fira obrirà les seves portes el dissabte 24 de novembre a les 10h fins les 20h del diumenge 25. A causa del èxit de convocatòria i la gran acceptació de públic, estarà ubicada al Palau de Congressos de Barcelona. El preu serà de l'entrada per a 1 dia serà de 5 € , si assisteixes els dos dies el segon dia consecutiu tindrà un 50% de descompte, i els nens fins a 10 anys tenen l’entrada gratuïta. Amb la inscripció a alguns cursos programats el visitant podrà accedir gratuïtament al recinte.

Segur que serà una fira molt dolça i divertida. No us la perdeu!!!

5 comentaris:

  1. Hola guapa tu

    Ja ens explicarás com a sigut tot plegat, em les ganes que tenia de poder venir....


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara no ha sigut Susanna! És al novembre! A veure si t'animes a venir!! Petonets guapa!!

      Elimina
  2. Ens hauràs d'explicar com t'ha anat. De ser molt interesant, llàstima que era impossible venir!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És al novembre noies!!! El post és per a que estigueu informades i us organitzeu l'agenda :) A veure si us ho podeu combinar... Felicitats per la vostra botiga online!!! L'altre dia vaig intentar entrar, ho tornaré a provar.

      Elimina
  3. Hola guapa tu

    Je,je, quin despiste, millor aixì encare tinc temps de poder assistir-hi, es uq ja no se a quin mes estic,.....masses coses de les que úñtimament

    moltes gràcies, la veritat es que es un tema que m´apassiona des de petita

    mil petonets i gràcies per tot Susanna

    ResponElimina