dissabte, 22 de setembre del 2012

Macarrons amb mozzarella, tomàquets cirerol i alfàbrega



Com que la pasta m’agrada molt amb aquesta recepta faig una nova aportació a la proposta de setembre del blog Memòries d'una Cuinera, que aquest mes és fer una recepta de macarrons. L’alfàbrega és la meva herba aromàtica preferida. És ideal per a perfumar amanides. La  meva amiga Ana Maria de Vallada té un hort fabulós, on planta verdures i hortalisses delicioses, i camps amb oliveres amb els que fa un oli exquisit. Aquest estiu m’ha regalat una planteta d’alfàbrega, i he estrenat el meu hortet urbà.

Ingredients:
  • 500 g. de macarrons.
  • 1 peça de mozzarella de búfala.
  • Tomàquets petits de branca.
  • 1 gra d’all (opcional).
  • Oli d’oliva.
  • Unes fulletes d’alfàbrega fresca.
  • Sal.
  • Pebre negre (opcional).

Preparació:
  1. Posem a bullir la pasta amb sal.
  2. Tallem els tomàquets en trossos, i els col·loquem en un recipient amb l’all laminat, sal, pebre negre i oli d’oliva, i el deixem marinar.
  3. Tallem la mozzarella a trossos i la barregem.
  4. Barregem la pasta amb els tomàquets marinats, la mozzarella, i unes fulles d’alfàbrega.
 L’Ana i jo el dia de Sant Bertomeu

El meu hortet urbà

12 comentaris:

  1. Hola! Acabo de caure per aquí per primera vegada, em quedo una estona!

    Cinta (www.trossetsdecuina.cat)

    ResponElimina
  2. Ostres! dues receptes, que bé! moltíssimes gràcies reina, m'emporto les receptes pel recull. Petonets (PD: estas estupenda a la foto!!!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Judith!!! És un dia molt important al poble, i intentem posar-nos guapes :)

      Elimina
  3. Carmeta, serà per macarrons. Els supermercats estaran contents amb les nenes de Memòries. Has fet uns bons macarrons. Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Nani! Les nenes de Memòries aixecarem l'economia del país a més d'alimentar a les nostres famílies! :) Petonets!!!

      Elimina
  4. Tens un regalet al meu bloc! Petons!
    http://www.trossetsdecuina.cat/2012/09/mini-amanides-amb-plat-de-parmesa-i-11.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Cinta!!!!! Quina il.lusió rebre un premi! Venint d'una persona amb un bloc amb tan bon gust i receptes tan exquisides com el teu és tot un honor! I a més és un premi molt bonic perquè es tracta de conèixer-nos i compartir experiènces! Petonets!!!!!

      Elimina
  5. Hola CArmeta guapa tu

    A casa ja els i pots donar pasta, sigui com sigui cuinada, et faran "L´onada "

    esteu molt guapes les dues, era Festa Major ?

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó Susanna! La pasta sempre triomfa!

      Sí! Eren les festes del poble! I el dia de Sant Bertomeu és el dia més important! Gràcies pel piropo! :D

      Petonets!!!!!

      Elimina
  6. Respostes
    1. Gràcies per el teu comentari! M'encanta el teu bloc, les teves receptes i els teus articles!!!

      Elimina