diumenge, 8 de juliol de 2012

Sal de vainilla



Aquest estiu, a tots els aficionats i aficionades a la cuina, us recomano la lectura de Sal de vainilla, la primera novel·la de Ada Parellada.

Una saborosa novel·la ambientada en el restaurant Antic Món, per on passejaran tres cuiners, un blogaire i una crítica de cuina. 

Receptes, cassoles i aromes amaneixen la vida dels protagonistes: dos cors trencats que trobaran entre fogons el condiment de la seva pròpia felicitat.

Àcida, fresca, espurnejant, a l’hora que tendra i enigmàtica, per les pàgines de Sal de vainilla hi sobrevola el misteri i la passió, i un amor incondicional per la cuina.

2 comentaris:

  1. moltíssimes gràcies Carme!!! Com m'alegro que t'hagi agradat! Una forta abraçada
    Ada Parellada

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu per convidar-nos, més enllà dels fogons del Semproniana amb les teves delicioses i originals receptes, a aquesta història tan engrescadora i encisadora. Espero que sigui la primera de moltes més! Una abraçada!!

    ResponElimina