Aquest estiu, a tots els aficionats i
aficionades a la cuina, us recomano la lectura de Sal de vainilla, la primera novel·la de Ada Parellada.
Una saborosa novel·la ambientada en el
restaurant Antic Món, per on passejaran tres cuiners, un blogaire i una crítica
de cuina.
Receptes, cassoles i aromes amaneixen
la vida dels protagonistes: dos cors trencats que trobaran entre fogons el
condiment de la seva pròpia felicitat.
Àcida, fresca, espurnejant, a l’hora
que tendra i enigmàtica, per les pàgines de Sal
de vainilla hi sobrevola el misteri i la passió, i un amor incondicional
per la cuina.
moltíssimes gràcies Carme!!! Com m'alegro que t'hagi agradat! Una forta abraçada
ResponEliminaAda Parellada
Moltes gràcies a tu per convidar-nos, més enllà dels fogons del Semproniana amb les teves delicioses i originals receptes, a aquesta història tan engrescadora i encisadora. Espero que sigui la primera de moltes més! Una abraçada!!
ResponElimina