dissabte, 23 de juny del 2012

Taller de coques Joan Baixas


Aquesta setmana he fet un taller de coques de Sant Joan amb el mestre pastisser Joan Baixas, a la Cookiteca. En Joan Baixas és tot un artista, una persona amb una gran creativitat i sensibilitat, i amb molta simpatia i encant personal. 

Cada any vaig a comprar les coques de Sant Joan a la seva pastisseria, així que quan vaig veure l’anunci no m’ho vaig pensar gens.

Ens va ensenyar a fer la coca tradicional de briox amb fruites confitades, una coca de taronja i xocolata farcida de trufa, i una coca de pasta fullada amb crema.

Ens va descobrir sabors i aromes deliciosos, i més enllà d’aquest taller ens va suggerir receptes fantàstiques. 

Les meves companyes de curs i jo vam quedar-nos amb ganes de més, però vam marxar contentes perquè en Joan Baixas ens va dir que faria més cursos a la Cookiteca. Ens va demanar idees i li vam donar moltes, així que esperem notícies...





8 comentaris:

  1. Hola Carmen guapa tu

    Que divertit, moltes gràcies per compartir aquesta dolça experiencia

    Bona Revetlla de Sant Joan, i mil petonets
    Susanna

    ResponElimina
  2. Hola Susanna!

    Ha estat una experiència molt enriquidora i divertida. A veure si t'animes a apuntar-te a la propera :). Segur que ens aportes moltes coses interessants!

    Petonets!

    ResponElimina
  3. Quin perill de taller! benvinguda a la blocosfera!!! ;) a veure si t'animes a participar als reptes de Memòries d'una cuinera!!! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Judith! Moltes gràcies per la teva acollida a la blocoesfera!! M'encanta el teu bloc, i les teves receptes i idees, sempre sorprenents, originals, inspiradores i boníssimes!! A veure si m'animo algun dia a fer alguna modesta aportació! Sempre segueixo tots els reptes de Memòries d'una cuinera! Petonets!!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Pues ya sabes... Anímate a apuntarte al próximo taller!! :) Lo pasamos genial y aprendimos muchos truquillos ;)

      Elimina
  5. Quina bona pinta!!!
    Segur que estaven boníssimes!!!

    Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Estaven delicioses!!! El proper taller que faci t'aviso, a veure si t'apuntes i ens coneixem! L'Albert diu que ets molt bona cuinera!!!

      Petonets!!!

      Elimina