Ingredients:
- 200 g. de mantega.
- 100g. de sucre glas.
- 4 ous.
- 250g. de farina.
- 400 g. de fruita confitada (jo li poso cireres, meló, préssec, albercoc, pera, pruna i mandarina).
Preparació:
- Poseu a escalfar el forn a 170 graus.
- Unteu un motllo mantega.
- Treballeu amb les mans la mantega pomada i el sucre, fins a aconseguir una massa.
- Incorporeu els ous un a un amb una batedora.
- Afegiu la farina poc a poc, amb l'ajuda d'una espàtula.
- Incorporeu la fruita confitada a la massa.
- Poseu la massa en un motllo i al forn durant 60 minuts.
- Quan el pastís estigui cuit, desmotlleu-lo, i tireu-hi un núvol de sucre glas per sobre per decorar.
Amb aquesta recepta participo en La recepta viatgera, una iniciativa del blog El taller de cuina, que
ens proposa que elaborem una recepta que ens recordi a un lloc al que haguem viatjat
i que ens hagi agradat. A mi aquesta recepta em recorda a Londres. Vaig estar
amb el meu marit de lluna de mel i em va entusiasmar. És una ciutat molt
cosmopolita, amb una gran riquesa cultural, plena de matisos, on es troben
tradició i modernitat. Sóc molt aficionada als tes i a les infusions, i m’agrada
visitar botigues especialitzades a tots els llocs als que viatjo. Entre altres
llocs fascinants, a Londres vaig tenir ocasió de visitar la primera botiga de
Twinings a Londres. Té una façana molt bonica, magestuosa i exòtica, i a l’interior
podem trobar una gran varietat de tes i infusions, a més a més d’experimentar
aromes deliciosos. Us deixo una fotografia per a que la pugueu contemplar. Us
recomano que assaboriu la vostra infusió preferida amb un trosset de Plum Cake,
un petit moment de felicitat.
Genial aquest plum cake per prendre amb un tè calentet!!! Per mi Londres encara és un viatge pendent!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!
Ens quedem com a nous seguidors del teu blog!
petonets
Hola guapa tu
ResponEliminasegur que va quedar molt bo, hum
mil petonets Susanna
Hola Susanna,
EliminaMoltes gràcies!! M'encanta el teu bloc!!
Un petonàs