diumenge, 13 de maig del 2012

Plum Cake



 Ingredients: 
  • 200 g. de mantega.
  • 100g. de sucre glas.
  • 4 ous.
  • 250g. de farina. 
  • 400 g. de fruita confitada (jo li poso cireres, meló, préssec, albercoc, pera, pruna i mandarina).

Preparació:
  1. Poseu a escalfar el forn a 170 graus.
  2. Unteu un motllo mantega.
  3. Treballeu amb les mans la mantega pomada i el sucre, fins a aconseguir una massa.
  4.  Incorporeu els ous un a un amb una batedora.
  5. Afegiu la farina poc a poc, amb l'ajuda d'una espàtula.
  6.  Incorporeu la fruita confitada a la massa.
  7. Poseu la massa en un motllo i al forn durant 60 minuts.
  8. Quan el pastís estigui cuit, desmotlleu-lo, i  tireu-hi un núvol de sucre glas per sobre per decorar.
Amb aquesta recepta participo en La recepta viatgera, una iniciativa del blog El taller de cuina, que ens proposa que elaborem una recepta que ens recordi a un lloc al que haguem viatjat i que ens hagi agradat. A mi aquesta recepta em recorda a Londres. Vaig estar amb el meu marit de lluna de mel i em va entusiasmar. És una ciutat molt cosmopolita, amb una gran riquesa cultural, plena de matisos, on es troben tradició i modernitat. Sóc molt aficionada als tes i a les infusions, i m’agrada visitar botigues especialitzades a tots els llocs als que viatjo. Entre altres llocs fascinants, a Londres vaig tenir ocasió de visitar la primera botiga de Twinings a Londres. Té una façana molt bonica, magestuosa i exòtica, i a l’interior podem trobar una gran varietat de tes i infusions, a més a més d’experimentar aromes deliciosos. Us deixo una fotografia per a que la pugueu contemplar. Us recomano que assaboriu la vostra infusió preferida amb un trosset de Plum Cake, un petit moment de felicitat.



3 comentaris:

  1. Genial aquest plum cake per prendre amb un tè calentet!!! Per mi Londres encara és un viatge pendent!!!
    Moltes gràcies per participar!!
    Ens quedem com a nous seguidors del teu blog!
    petonets

    ResponElimina
  2. Hola guapa tu

    segur que va quedar molt bo, hum

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Susanna,

      Moltes gràcies!! M'encanta el teu bloc!!

      Un petonàs

      Elimina