Aquesta és la
recepta que vaig fer el dia del meu aniversari. Està dedicat a vosaltres, per
agrair-vos els vostres consells culinaris, i que em regaleu cada dia el vostre
somriure.
Ingredients:
Per al bescuit:
- 1 mida de iogurt d’oli suau.
- 2 mides de iogurt de sucre.
- 3 mides de iogurt de farina.
- 1 sobre de llevat.
- 3 ous
- 2 cullerades de postres d’anís verd.
- 1 gotet de xopet de licor d’anís.
- La pela ratllada d’una llimona.
- Mantega per a untar el motllo.
Per a decorar:
- Una tauleta de xocolata blanca amb vainilla.
- Somriures de sucre.
Preparació:
- Poseu a escalfar el forn a 180 graus.
- Unteu un motllo amb la mantega.
- Aboqueu tots els ingredients, excepte el llevat, en un recipient i passar-los per la batedora.
- Quan estiguin els ingredients anteriors ben batuts, afegiu el llevat i barregeu-lo bé amb la massa.
- Aboqueu-ho de seguida en el motllo i deixeu-lo al forn uns 40 minuts, depenent del forn.
- Quan el bescuit estigui fet, desmotlleu-lo, i cobriu-lo amb la xocolata blanca prèviament desfeta al bany Maria, i després llenceu els somriures de sucre per sobre.
moltíssimes felitats bonica, sento que sigui amb retràs. Moltes gràcies per la teva aportació. Petonets
ResponEliminaCarai!
ResponEliminaQuina bona pinta que fa! De segur que la foto encara es queda enrere amb el gust que deu tenir!
Queda anotada!
Salutacions!
joorengaitucanyella.blogspot.com.es/
Ummm! Amb anís ha ser boníssima! Jo he participat a Memòries d'una cuinera amb una coca de llimona i llavors de rossella, si la vols anar a veure em farà molta il.lusió, em trobes aquí
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/