dimarts, 3 d’abril de 2012

Galetes de nabius i xocolata blanca




Són les preferides del meu Príncep Verd :)

Ingredients (per 30 galetes):
  • 225 g. de mantega.
  • 150 g. de sucre llustre.
  • 1 rovell d’ou batut.
  • 280 g. de farina.
  • 100 g. de nabius deshidratats.
  • 100 g. de xocolata blanca a la vainilla trossejada.
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla.

Preparació:
  1. Barregem la mantega i el sucre en un bol, i després afegim el rovell d’ou batut i l'essència de vainilla.
  2. Incorporem la farina poc a poc.
  3. Afegim els nabius i els trossets de xocolata blanca.
  4. A continuació agafem porcions de la massa amb una cullera, i les col·loqueu en les safates que hem preparat deixant una mica de distància entre elles.
  5. Les posem al forn a 180 graus entre 10 i 15 minuts, fins que quedin una mica daurades.

2 comentaris:

  1. Segur que estan boníssimes!!!
    Tenen molt bona pinta!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! El meu Príncep ho val!!! :) Petonets!!!

      Elimina