diumenge, 24 de novembre del 2013

BCN&CAKE 2013



Ahir vaig estar a la fira de rebosteria creativa BCN & CAKE. Aquí us deixo el que més em va agradar i els seus autors:

Sucre i Vainilla

Candamio

Candamio

Indi Cakes

Waräo

El Món de la Llar

Betty's Bakery

Betty's Bakery

K' Dolç!!

Be Delight

Be Delight

Be Delight

Be Delight

Divina's

Divina's 

En aquesta fira es va presentar la nova línia de xocolata de rebosteria de Xocolates Torras, sense sucre i sense gluten, que complementa les cobertures que ja estan al mercat amb tres maridatges de xocolates d'originals sabors: xocolata negra amb fruites del bosc, xocolata blanca amb maduixes, xocolata negra amb taronja.  Amb una particular textura i presentació: no tenen forma de "gotes", làmines o altres presentacions habituals, per la seva composició amb fruites. És poden fondre, barrejar, fer-les ganaché, pasta, part d'un frosting en fred, etc.


7 comentaris:

  1. Impossible triar-ne un. En moments així trobo a faltar no viure a prop de Barcelona... Petons.

    ResponElimina
  2. Uaa! Quina passada de tartes! Quasi que fa pena menjar-se-les.

    ResponElimina
  3. Hola Carme!! Jo també he gaudit moltíssim aquest cap de semana a la fira, hi vaig anar dissabte i diumenge, ja penjaré una entrada al blog!
    El producte que va presentar Xocolata Torras és boníssim, jo vaig comprar tots excepte el de taronja...que ahir ja no els quedava. Una oportunitat boníssima per trovar-nos els amants de la cuina i la rebosteria! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núria!
      Doncs t'agraeixo molt el comentari perquè jo no em vaig assabentar de que es presentava el producte i no vaig tenir ocasió de provar-lo. Ho vaig veure després a la guia de la fira... I em va semblar un producte molt interessant. Crec que al stand ho haurien d'haver fet més visible... Vaig passar de llarg perquè pensava que ja coneixia tots els seus productes.
      Si tu dius que és bo de sabor, confio totalment en el teu criteri. Així que ja compraré aquests maridatges de xocolata amb fruites.
      Petonets!

      Elimina
  4. Quina enveja haver anat a aquesta fira!!! aquests pastissos semblen més obres d'art que no una altra cosa, segur que t'ho vas passar genial!

    ResponElimina
  5. Hola, no sé si t'agrada cuinar altres tipus de menjar. Per si de cas...

    1r Concurs de receptes de cuina amb tòfona de Centelles.

    Benvolgudes persones que us dediqueu directa o indirectament al món de la cuina:
    Us volem donar a conéixer el concurs de receptes de cuina amb tòfona que organitza el nostre municipi amb motiu de la 6a Fira de la tòfona de Centelles (21 de desembre tot el dia, 22 de desembre al matí).
    Podeu consultar les bases al següent enllaç http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/2013/11/10/bases-del-concurs-de-cuina-centelles-capital-de-la-tofona-2013%E2%80%B3/ i informació genèrica a http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/ .
    Us animem a enviar les vostres receptes i/o les vostres fotografies amb tòfona negra. El termini finalitza el proper 10 de desembre.
    També podreu seguir les nostres receptes fent un m’agrada a la pàgina de seguidors Facebook Centelles, capital de la tofona – Centelles, capital de la trufa
    Agrairem ens feu difusió entre els vostres amics/seguidors, i us convidem a gaudir de la 6a fira de la tòfona el cap de setmana del 21 de desembre (dissabte tot el dia) i 22 (diumenge, matí), amb una agenda plena d'activitats, entre elles, cursos de cuina gratuïts amb degustacions. Aquest any tindrem el restaurant les Cols d'Olot. No us ho perdeu!
    Salutacions,
    Virtuts Saez
    Tècnica de turisme
    Promoció Econòmica Osona Sud - Alt Congost
    Tel 938-811-257
    Fax 938-812-094
    saeznv@diba.cat

    ResponElimina