diumenge, 17 de març del 2013

Cocotxes de bacallà



Ingredients:
 
  • 1kg. i 1/2 de cocotxes de bacallà.
  • 6 tomàquets.
  • 3 cebes tendres.
  • 4 dents d’all.
  • 2 tasses de cafè d’oli d’oliva verge.
  • 1 gotet de vi blanc (opcional).
  • Julivert picat.
  • Sal.

Preparació:

  1. Fregim una miqueta els dents d’all sencers i les cebes tallades a quarts.
  2. Afegim les cocotxes salades, els donem unes voltes i les deixem coure uns 10 minuts.
  3. Afegim els tomàquets tallats a quarts i el julivert picat.
  4. Ho deixem coure a foc lent tapat fins que estigui tot cuit i les cocotxes estiguin tendres.
  5. Posem el gotet de vi blanc i pugem a foc fort fins que s’evapori el vi.
  6. Rectifiquem de sal.

3 comentaris:

  1. Te una pinta molt bona ets una gran cuinera

    ResponElimina
  2. El bacallà m'agrada molt però les cocotxes no les he menjades mai i això que diuen que són tan bones.
    Petons.

    ResponElimina