diumenge, 15 d’abril del 2012

Receptes de pluja i sucre




Aquest Sant Jordi us recomano un receptari molt especial: Receptes de pluja i sucre, un llibre preciós d’Eva Manzano i Mónica Gutiérrez, editat per Thule.

Aquest receptari serveix per menjar-se la vida a cullerades, per endolcir les emocions que ens acompanyen cada dia i per aprendre a manejar-les amb la imaginació com a ingredient imprescindible.

Conté receptes sobre un munt de sentiments: l'afecte, la timidesa, la temprança, la por, l'alegria, l'empipament, l'empatia.

dimarts, 3 d’abril del 2012

Galetes de nabius i xocolata blanca




Són les preferides del meu Príncep Verd :)

Ingredients (per 30 galetes):
  • 225 g. de mantega.
  • 150 g. de sucre llustre.
  • 1 rovell d’ou batut.
  • 280 g. de farina.
  • 100 g. de nabius deshidratats.
  • 100 g. de xocolata blanca a la vainilla trossejada.
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla.

Preparació:
  1. Barregem la mantega i el sucre en un bol, i després afegim el rovell d’ou batut i l'essència de vainilla.
  2. Incorporem la farina poc a poc.
  3. Afegim els nabius i els trossets de xocolata blanca.
  4. A continuació agafem porcions de la massa amb una cullera, i les col·loqueu en les safates que hem preparat deixant una mica de distància entre elles.
  5. Les posem al forn a 180 graus entre 10 i 15 minuts, fins que quedin una mica daurades.