diumenge, 25 de març del 2012

Pastís de somriures



Aquesta és la recepta que vaig fer el dia del meu aniversari. Està dedicat a vosaltres, per agrair-vos els vostres consells culinaris, i que em regaleu cada dia el vostre somriure.

Ingredients:

Per al bescuit:


    • 1 mida de iogurt d’oli suau.
    • 2 mides de iogurt de sucre.
    • 3 mides de iogurt de farina.
    • 1 sobre de llevat. 
    • 3 ous
    • 2 cullerades de postres d’anís verd.
    • 1 gotet de xopet de licor d’anís.
    • La pela ratllada d’una llimona.
    • Mantega per a untar el motllo.

    Per a decorar:

    • Una tauleta de xocolata blanca amb vainilla.
    • Somriures de sucre.

    Preparació:

    1. Poseu a escalfar el forn a 180 graus.
    2. Unteu un motllo amb la mantega.
    3. Aboqueu tots els ingredients, excepte el llevat, en un recipient i passar-los per la batedora.
    4. Quan estiguin els ingredients anteriors ben batuts, afegiu el llevat i barregeu-lo bé amb la massa.
    5. Aboqueu-ho de seguida en el motllo i deixeu-lo al forn uns 40 minuts, depenent del forn. 
    6. Quan el bescuit estigui fet, desmotlleu-lo, i cobriu-lo amb la xocolata blanca prèviament desfeta al bany Maria, i després llenceu els somriures de sucre per sobre.

    Curs de pastissos a Manenas


    Una colla de cuineres estem encantades d’haver descobert aquesta botiga. Està a prop de la parada de metro Sagrera, a Barcelona. La porten una mare i una filla (Rosa María i Sonia), la mare està bàsicament donant los cursos i la filla a la botiga atenent a la clientela. La botiga és una meravella i té tots els complements imaginables per fer pastissos, galetes i cupcakes: motllos i talladors de diferents formes, tota mena d’estris de pastisseria, colorants, essències, purpurina, boletes de colors, fondant, etc. A la rebotiga donen els cursos, i els dissabtes fan intensius. La Rosa María es una professora excel·lent, que t’explica les coses de meravella.  Ens hem apuntat a un curs de pastissos, i aquí ens teniu assaborint els nostres aprenentatges...

    dissabte, 17 de març del 2012

    Recepta de la felicitat




    Ingredients:

    • Un pot sencer d'amor.
      1 grapat de rialles.
    • 1 polsim de fantasia.
    • 1 copeta de passió.

    Preparació:

    Fem una infusió amb tots aquests ingredients i la deixem reposar 5 minuts. La colem i bevem, amb bona companyia, si pot ser, ben poc a poc. I recorda: el secret de la recepta és una bona dosi d’optimisme i paciència.

    A més a més, us recomano enriquir aquesta recepta seguint el mapa de la felicitat de Paul Foreman (http://www.mindmapinspiration.com).